Programma

Wisent Machines B.V. voert als gespecialiseerde importeur/agent van elektrische gereedschappen en stationaire machines een compleet programma machines en toebehoren. Dit programma is samengesteld uit kwaliteitsproducten.

Kwaliteit

Wisent Machines B.V. staat dan ook in voor deze kwaliteitsproducten, die voldoen aan de internationaal bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften zoals bijvoorbeeld CEE publicatie 20 en 0875. Wisent Machines B.V. verkoopt dit complete programma elektrische gereedschappen en stationaire machines uitsluitend via de erkende vakhandel.

Garantie

Op alle machines geldt een garantietermijn van 12 maanden op materiaal- en fabricagefouten. De beoordeling van deze garantie kan alleen na ontvangst of ter plaatse (niet transportabele machines) door onze servicedienst plaatsvinden en/of in overleg met de fabrikant. Indien door de gebruiker cq handelaar de machine wordt gedemonteerd, dan bestaat de kans dat de aanspraak op garantie komt te vervallen. Het spreekt voor zich, dat Wisent Machines B.V. in twijfel gevallen al het mogelijke zal doen, zowel u als onze handelspartner als uw klant, naar alle redelijkheid tegemoet te komen

Levertijd

Indien voorradig
Pakketzendingen: 1 tot 3 werkdagen
Palletzendingen: 3 tot 5 werkdagen

Leveringen

Voor Nederland geldt een franco levering voor bestellingen met een netto factuurwaarde van boven € 350,=. Voor België geldt een netto factuurwaarde van boven € 500,=. Voor de overige bestemmingen geldt af magazijn. Bij niet franco zendingen voor bestemmingen in Nederland zal € 12,50 verzend- en administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij niet franco zendingen voor bestemmingen in Belgie zal € 15,= verzend- en administratiekosten in rekening worden gebracht. Pakketten worden verstuurd met UPS of DHL. Palletzendingen boven de 30 kilo met onze vervoerder DB Schenker.

Algemene opmerking

Leveringen geschieden volgens onze verkoopvoorwaarden gedeponeerd bij de KvK te Rotterdam. Ingeschreven bij handelsregister Rotterdam onder dossiernummer 58966064. Eigendom, zoals algemeen handelsgebruikelijk, blijven de goederen het eigendom van Wisent Machines B.V. tot het moment van betaling.